HIMG Hajbeültetés Klinika

Minőségi hajbeültetést 2021-ben is csak a HIMG Hajbeültetési Klinikától!

Hajbeültetés - FUE Hajbeültetési módszer

A HIMG Hajbeültetési Klinikán Ön 3 fajta hajbeültetési módszer közül tud választani, ezekből az egyiket, a FUE Hajbeültetési módszert mutatjuk be Önnek cikkünkben.

Az FUE Hajbeültetés, a Follicular Unit Extraction rövidítése, ami azt jelenti, hogy ennél a hajbeültetési módszernél már egységekben történik a hajkinyerés. Az FUE az egyik modern hajbeültetési eljárás, mely során egy kb. 0,9-1,1 milliméter vékony kör tű segítségével körbe vágják a hajszálakat, és egy ugyanekkora lyukat ejtve a fejbőrön beültetik őket a hajhiányos területekre. Forradalmi áttörést jelentett a hajbeültetés terén szemben a ma már korszerűtlennek számító FUT vagyis csíkkivételes technikával. Az FUE hajbeültetés során nem használnak szikét, a fejbőrön nem ejtenek vágásokat, így inkább szépészeti, mint sebészeti beavatkozásról van szó. Természetesen a donorterület gyógyulási ideje is jóval gyorsabb, hiszen nincs gyógyulandó seb, nincs eltávolítandó varrat. További előnye a FUT módszerrel szemben, hogy a hajhagymák sokkal kevesebb része sérül a kinyerést követően, valamint fájdalommentes és nincs szövődmény sem. Az FUE módszernek több változata létezik. Ilyen a FUE Safe System is, mely már egy továbbfejlesztett módszer. Ennek a technikának az a lényege, hogy a megszokott kézi kivétel helyett egy gépi kivételt használunk a hajszálak kinyeréséhez. Ez a beavatkozást végző orvos munkáját nagyon megkönnyítheti. Az SHE Single Hair Extraction technológia pedig klinikánk saját fejlesztésű díjnyertes módszere a hajbeültetésre, mely szintén a FUE technikán alapszik.

irigy_honaljmirigy_-_molnar_imre_hajbeultetese_-_himg_klinika.jpg

Az FUE nagyon korszerű eljárás, de meg kell említeni, hogy sajnos hátrányai is vannak. A hajszálakat ezen módszer esetében túl vastag tűkkel nyerik ki, így nem lehet majd olyan sűrűn beültetni őket, és így a frizura a későbbiekben nem lesz annyira dús. A vastag tűk másik problémája továbbá az, hogy nagy bőrszövetet vágnak ki a hajszálak körül, ezáltal a mellette található hajszálcsoportokat megsértik és ritkítják, így értékes hajszálakat veszíthetünk el. Emellett a donorterületen, ahonnan a hajszálakat kinyertük, hegek és fehér pöttyök maradhatnak a fejbőrön a beavatkozás után. Ezek távolról ugyan nem látszódnak, de közelről, rövid haj esetében kicsit feltűnő lehet. Fontos megemlíteni, hogy későbbi haj sűrítésnél sem praktikus ez a módszer, hiszen a már meglévő hajszálak közé vékony tűvel lehetséges ültetni.

További kérdés esetén keresse fel a HIMG Hajbeültetési Klinika weboldalát:

www.himgeurope.com

+36-30-214-3000

Minőségi hajbeültetést 2021-ben is csak a HIMG Hajbeültetési Klinikától!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 1
Heti: 28
Havi: 125
Össz.: 8 365

Látogatottság növelés
Oldal: Hajbeültetés - FUE Hajbeültési módszer
HIMG Hajbeültetés Klinika - © 2008 - 2024 - hajbeultetesblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »