HIMG Hajbeültetés Klinika

Minőségi hajbeültetést 2021-ben is csak a HIMG Hajbeültetési Klinikától!

Hajbeültetés és hajvonal tervezés

Szeretné kopaszodó halántékát hajszállakkal befedetni? Kíváncsi rá, hogy alakítjuk ki a tökéletes hajvonalat? Hogyan lesz hajbeültetés után is természetes a megjelenése? Cikkünkben megválaszoljuk felmerülő kérdéseit.

Hajbeültetés során hogyan alakítják ki a tökéletes hajvonalat?

Hajbeültetés során az elülső hajvonal kialakítása egy igen precíz, nagy odafigyelést igénylő feladat. Ez egy kiemelten fontos terület a hajbeültetésnél, ugyanis mindenki figyelmét megragadja arcunk ezen része, azonban senki nem fogja tudni megmondani a különbséget a beültetett vagy eredeti haj között, ha a hajvonal tökéletesen és az Ön arcvonásaihoz természetesen illően van kialakítva. Itt általában 1, 2 hajszálas csoportokkal dolgozunk, hogy minél természetesebb megjelenést érjünk el. Fontos leszögezni, hogy nincs két ugyanolyan fejforma, sőt arcunk jobb és bal fele is különbözik egymástól. A szimmetria fontos egy szépészeti beavatkozás során, viszont még fontosabb a természetesség, és ami természetes, az általában nem tökéletesen szimmetrikus.

himg_hajbeultetes_klinika_budapest.jpg

Ezért a hajvonalat mindig az ügyféllel együtt, vele egyeztetve rajzoljuk be, és a beavatkozás során törekszünk arra is, hogy a hajvonal sűrűsége megfelelő legyen, hiszen így érhető el a dús frizura és az erős hajvonal egyaránt. Azt szoktuk javasolni ügyfeleinknek, hogy hozzanak képeket fiatalkori énjükről. Ugyan a hajbeültetés után sem feltétlen fog úgy kinézni, mint 18 éves korában, de atipikus és mesterkélt lenne az a hajforma 40 évesen, amit középiskolában viselt. Hajbeültetésnél lényeges az is, hogy ne csak a nullás (tehát a teljesen kopasz) területekre ültessünk hajszálakat, hanem a ritkásabb területekre is. Ezeket össze kell dolgozni az eredeti hajsűrűséggel, hogy a végeredmény egy természetes haj legyen.

himg_hajbeultetes_klinika_-_hajbeultetes_elott_utan.jpg

További információért keresse fel a HIMG Hajbeültetési klinika weboldalát.

Minőségi hajbeültetést 2021-ben is csak a HIMG Hajbeültetési Klinikától!

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 1
Heti: 27
Havi: 124
Össz.: 8 364

Látogatottság növelés
Oldal: Hajbeültetés - Hajvonal tervezés
HIMG Hajbeültetés Klinika - © 2008 - 2024 - hajbeultetesblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »