HIMG Hajbeültetés Klinika

Minőségi hajbeültetést 2021-ben is csak a HIMG Hajbeültetési Klinikától!

A hajbeültetés menete

 

A hajbeültetés egy modern szépészeti beavatkozás, melynek célja a kopaszodás megállítása, elfedése. A hajbeültetés menete két részből áll: a hajszálak kivételéből, és a második szakaszban azok beültetéséből. A beültetéshez szükséges hajszálakat mindig a páciens megmaradt hajállományából ültetik át a kopasz területekre. Természetesen előfordulhat, hogy a kopaszodás már annyira előrehaladott, hogy nincs elég megfelelő minőségű hajszál a beavatkozáshoz, ekkor a hajbeültetést nem szokták javasolni. Ennek elkerülése érdekében érdemes már akkor konzultációs időpontot kérni, mikor a hajvesztés még viszonylag a kezdeti stádiumban van, mivel ebben az esetben sokkal nagyobb az esély rá, hogy az elvesztett hajszálakat pótolni tudják, és a frizura olyan állapotba kerülhet, mint amilyen 5-10 évvel ezelőtt volt.

 

A hajbeültetés menete:


- a hajvonal berajzolása
- többkörös érzéstelenítés
- a hajszálak kinyerése
- a hajszálak beültetése
- utókezelés

 

A hajbeültetés általában egy vagy két napos beavatkozás, reggeltől délutánig tart, így természetesen az orvosok többször is iktatnak közbe szünetet, hogy mindenki egy kicsit megpihenhessen vagy dél körül megebédeljen.

Az utókezelés nagyon fontos, minden esetben be kell tartani a beavatkozást végző orvos utasításait, hogy a hajbeültetés a lehető legtökéletesebb legyen.

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 8
Heti: 19
Havi: 116
Össz.: 8 356

Látogatottság növelés
Oldal: Hajbeültetés menete
HIMG Hajbeültetés Klinika - © 2008 - 2024 - hajbeultetesblog.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »